RaceBets

Oberoende recension och bonus

8.10

RaceBets

RaceBets är en något annorlunda spelsajt i det att man uteslutande satsat på kapplöpning och hästsport. För dig som är inne på detta, eller åtminstone nyfiken på det är det dock något av en skattkista med ett riktigt spännande utbud!
Sajten har fyra olika huvudmarknader man kan spela på i form av hästkapplöpning, hästkapplöpning över hinder (steeplechase), trav och hundkapplöpning. Även om vi på Trav.se varmt rekommenderar RaceBets även för de andra marknaderna är det av naturliga skäl vår hemmaplan travmarknaden vi kommer att titta närmare på här. Sajten har funnits sedan 2005 och har sitt ursprung i Tyskland. Idag huserar man på Malta, och erbjuder EU-licens både via denna ö och från UK Gambling Commission. Med jämna mellanrum hittar du livestreaming på sajten från olika arrangemang och event runt omkring i världen. Estetiskt är Racebets tjänst väldigt enkelt presenterad utan att för den skull se oseriös eller billig ut, det handlar om att sätta information i första rummet. I ärlighetens namn kan det dessutom vara skönt att slippa mycket av det ”blingbling” som ofta förknippas med gamingsajterna.

Travbonus

Som ny medlem på RaceBets får du 100% på din första insättning i välkomstbonus upp till 500 SEK. Det gäller om du sätter in minst €10 via banköverföring eller kort. Reglerna är enkla. Du spelar igenom ditt insatta belopp en gång, och skriver sedan in "WELCOME" i bonussektionen för att aktivera bonusen. du har 45 dagar på dig att göra detta från att du öppnat konto på sajten. När du fått dina bonuspengar ska du omsätta dessa fem gånger på  bets på ett odds på 1.5 eller högre innan de kan tas ut, och du har trettio dagar på dig att göra detta från att du aktiverat bonusen. 

Odds

RaceBets erbjuder fixerade odds på många lopp, dock med förbehållet att man ändå har rätt att ändra om ett eller flera ekipage inte kommer till start. Man kan också spela "starting prices" på lopp, vilket helt enkelt innebär totalisatorspel, eller poolspel. Din eventuella vinstsumma kommer helt enkelt att avgöras av hur många som spelar på loppet och fördelningen på de olika ekipagen. Det finns en mängd olika spel som går att göra på RaceBets. De vanligaste är föga förvånande "vinnare" och "Placering". Som brukligt är bestäms antalet platser som kvalificerar för placering av hur många ekipage som kommer till start i loppet. Att sajten är tysk är inte på något sätt ett hinder för dig som vill spela på svenskt trav, man har dagliga spel på blågula lopp spridna över banorna över vårt land. Åmål, Eskilstuna, Solvalla, Axvalla, you name it. Stora som små lopp listas här med ett gäng olika spel på.

Exklusiva bonusar från RaceBets

  • Första insättningen 100% upp till 500 SEK WELCOME
Att hämta en bonus:
  1. Rensa kakor
  2. Klicka på vår "hämta bonus"-länk
  3. Skapa ett spelkonto

Cashier

Sajten har en riktigt bred och välutvecklad tjänst även när det kommer till den finansiella biten, och man erbjuder givetvis samtliga stora metoder för insättning och uttag. På detta finns en mängd mindre varianter, vilket gör att vi lugnt kan påstå att du kommer att hitta den metod du föredrar. RaceBets kan också stoltsera med att alla insättningar är avgiftsfria från deras sida, även om man givetvis svär sig fria från eventuella kostnader från betalningsaktörens sida. Minsta inställning är 10 euro för de allra flesta metoder. För den som gillar att spela högt medger överföring via bank transaktioner ända upp till €25 000.

Support

RaceBets har en jättefin FAQ-sektion, samt även en ingående tutorial för betting på deras marknader. Detta gör RaceBets till en utmärkt sajt att börja ditt travspelande på, givet att du känner att du behärskar engelskan. Bortsett från lite facktermer är språket tämligen enkelt och okonstlat att hänga med i även för dig som inte har så mycket mer en grundeläggande skolnivå på engelskan. RaceBets får också en eloge för att man erbjuder breda kontaktytor för kunder som vill prata med supporten. Kundtjänst finns att tillgå via telefon, mail och chat.   Grundspråket är engelska men i mån av resurser även med jämna mellanrum på svenska (alltid via mail om det inte är akut!). När vi testade fick vi svar inom femton sekunder på svenska i chatten. Ett stort plus för den servicen! Chat och telefoni är öppet mellan 10:00 och 00:45 alla dagar svensk tid.

Racebets i mobilen

Gänget bakom RaceBets har givetvis förstått att hästsport aldrig blir bättre än på plats, och därför har man också sett till att du kan lägga bets på sajten även ”on the move”. Mobilversionen som finns att tillgå direkt i webläsaren är riktigt snyggt adapterad och bjuder på det mesta du behöver för att lägga dina travbets.

RaceBets

Summerad överblick

  • Namn RaceBets
  • Webbsida http://racebets.com/
  • Land (licens) EU (Malta)
  • Bonuskod WELCOME
  • Bonus 100% upp till 500 SEK

Topp 5

De bästa oddssidorna