Speltips: Jag spelar "Bosse" igen!

Västerboonthenews spelade jag senast och han infriade mina förväntningar då han spetsvann på 11,5 full väg utan att vara tom i mål enligt Örjan.

Han har hittat en härlig formtopp i år och imponerat under hösten. Vid spetsseger på Halmstad på 11,7 full väg avslutade han 08/700 med sparat, höll starkt från dödens gången efter och var smått osannolikt bra mot Readly Express då han sprang 11,8 över 2640 meter! Näst senast var han inte helt på topp, men hängde ändå med fullt okey bakom Dante Boko utan att Stefan körde max då han inte kunde bli bättre än tvåa.

Bra uppgift på lördag. Poet Broline bråkar inte invändigt och Ohlsson ligger lågt med Nadal. Det bör bli lugnt tempo med favoriten i spets och att han sedan rinner undan säkert.

Skor? Han har gjort bra lopp med skor tidigare. Banan kommer vara fin så det blir tunna aluminium och det tror jag inte har någon avgörande betydelse.

Unibet ger oss 1.65 early, jag tycker det är bra och spelar fyra units.

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler