Speltips: Fel favorit och läge att kliva in!

Indoor Voices gick jag emot senast från ett svårt läge, men hon visade fortsatt bra form med en stark långspurt, vinnande Geisha Sund var helt enkelt ruskigt bra för dagen. 

Bra läge ikväll och bör få ett fint lopp i den främre träffen, hon är speedig med ett rygglopp men klarar även att göra lite själv. 

Skor är inga problem, hon inledde med ett par segrar med skor när hon kom till Walmann förra vintern och var jättefin då.

Order To Fly fungerar också med skor, men tror ändå att skotvånget är ett större minus för hans del. Han har varit bra länge och känslan är att han kan vara lite på retur. Han behöver ett rygglopp i högt tempo för att göra sig gällande och Per kan t.ex. inte skicka fram honom i dödens. Han är långsam från start så Indoor Voices bör hitta ner i andraspår före honom och sedan blir det tufft att slå henne.

Racebets ger oss 1.95 på att Indoor är före i mål, hos andra bolag är Indoor favorit och det här spelet gillar jag mycket och spelar hög insats.

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler