Speltips: Veijos italienare får inga spagettiben!

Vasco d'Asti kollade jag upp i det italienska lopparkivet inför debuten hos Veijo och föll pladask för sorten! En stor, snygg häst med bra driv i steget och han glänste vid spetsseger 14/6, då öppnade han snabbt till ledningen och såg jättefin ut hela vägen.

Med bara 139k på kontot bör han vandra snabbt genom klasserna och ikväll räknar jag med toppchans. Han är som sagt kvick från start och Henna är inte blyg i sulkyn. Från spets är det helt klart men han bör vinna även från dödens.

Veijo låg lite lågt i snacket inför senast, han sa att han gillar hästen men att den varit svår att få igång och behövde senaste loppet. Han var oplacerad då men det tar jag inte så hårt på då han bara åkte med i kön. Lopp i kroppen och framspår nu, visst bör det bli jänkarvagn med dessa förutsättningar?

Jag tror att han vinner det här loppet varannan gång och när vi får 3 ggr degen hos nätbolagen är det läge att kliva in tungt!

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler