Speltips: Fel favorit - jag tar betalt!

Eelis var en bra vinnare och idag har jag ett nytt bra spel på Solvalla.

Expresso Doc kommer från spetsseger och har fin form för dagen. Passande förutsättningar då han är snabb från start och bör ta ledningen och därmed få ett bra lopp. Känslan är också att han gynnas av den här krävande banan. Han har varit bland de tre i de tre senaste starten och är jämn och habil.

Testa di Cavolo är bra och det skriks på honom efter TV-upploppet senast, men klockan visade bara 16,3/400 så jag vill inte haussa den insatsen för mycket. Han fick ett invändigt lopp och höll farten bäst, helt enkelt. Han har visat i de två senaste att han är som en finlandsfärja från innerspår bakom bilen och han kommer hamna långt bakom Expresso Doc från start. Sedan ska Hans R lösa uppgiften och hitta rätt vägar, inte givet att han löser det.

Unibet ger 1.95 på att Expresso Doc är först i mål, det priset gillar jag då jag tycker att han ska vara favorit att vinna den här headen. 

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler