Speltips: Tre Åby-spel på V75!

Velvet Gio är en bra häst som bör vinna V75-1. Han vann från utvändigt ledaren sista varvet senast på 12,2 full väg och har visat sig duga inom V75 tidigare. Han är hygglig från start och som jag förstår det släpper "Sjunne" med hissiga Gigant Invalley och i ledningen bör Velvet vinna då ingen kan sätta upp tempot, Olle Rols lär bli kvar i kön på nytt... Det kan bli första jänkarvagn och 3.65 duger gott för spel.

Catch my Love har gjort flera starka lopp på slutet, spurtat vasst mot kulltoppar i Breeders och satt fast senast via 09/800 där stjärnan Double Exposure vann. Öppnade bättre än tidigare senast och med "startsnabba" Erik bör hon tidigt släppas till spets och vinna, men hon går bra även bakifrån och kan vinna med rygglopp. Skor är inga problem för hennes del och 3,60 är taget!

Mellby Emeralds är en chansning och jag spelar endast två units på honom (mot fyra units på övriga spelen), men jag gillar oddset 4.85 på att han ska vara bland de tre. Han är kvick från start och bör hitta rygg ledaren bakom stallkompisen som trivs i spets och bör hålla länge. På Åby finns open stretch och jag är inne på att han kan dyka upp på en plats. 

 

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler