Speltips: Tänder till på montéstarter?

V65 på Solvalla ikväll, banan ser fin ut och det är valfri balans som gäller.

Jag har hittat en bra H2H i lopp 7. Vidivici C.C. har alltid sett ut som en bra häst, men han har haft lite svårt att sätta nosen först. Nu har han gjort två starter under sadel och har sett fin ut i två raka segrar. Detta tror jag kan ha byggt självförtroende hos hästen och att han kan tända till även för sulky, åtminstone nu i första starten innan han förstår hur "tråkigt" det är att springa för vagn. Han visade under Elitloppshelgen att han kan öppna snabbt från springspår och jag tror att han sitter bra till direkt. 

On Track He's Black galopperade 400 kvar senast och såg inte speciellt bra ut i aktionen så galoppen kom inte överraskande. Jag tycker att han haft problem med fräschören en längre tid. Nu är han tränarkörd och det blir vanlig vagn då voltstart vilket minskar hans kapacitet. Som jag läser loppet är Djuse före Strömberg från start och därmed ska det vara klar favorit på att han även är före i mål.

1,85 hos Unibet är klart spelbart och jag skickar in fyra units på det spelet.

Analytikerns blogg

Analytikern

Arbetat på heltid med travtips i över tio år. Lägger stor vikt vid loppanalys (vem tar spets? Hur blir loppet kört?) när jag lägger mina spel. Allt spel är ett maraton och jag är selektiv när jag lägger mina spel.

Sveriges bästa

Kända profiler