Speltips: Erik Sting = extra allt!

Jag gick rakt ut på Erik Sting senast och han motsvarade alla förväntningar. Ulf Ohlsson förvaltade sitt pund väl och lät inget gå åt slumpen. Snabbt fram mot dödens och därifrån var det spel mot ett mål. Jag tokgillade det jag såg och jag säger det igen; Erik Sting = extra allt!

Jag kommer spela hela 6 units vinnare på 12 Erik Sting idag till oddset 3,25 hos Unibet.se.

Jag har läst loppet som att det värsta motbudet 1 Olle Rols ej kommer ha en chans att nå spets för den är vikt åt 3 Global Science och då kan Ingves bakom Olle Rols hamna i bryderier. Om Petter Lundberg tänker på sin ägare och hästs bästa släpper han sedan ledningen till 6 Twigs Briard. Efter en kortare körning om ledningen kommer Ulf Ohlsson att skicka fram 12 Erik Sting och då står loppet mellan nr 6 och nr 12. 

Jag är sedan övertygad om att 12 Erik Sting bara är klassen bättre och Ulf Ohlsson får reglera fältet över mållinjen. Ett mycket spelvärt ekipage!

 

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler