Speltips: Global U.S.A. i en perfekt spårtrappa!

Direkt jag såg anmälningslistan fick jag starka vibbar på stall Wäjerstens 13  Global U.S.A. Hästen har gått från klarhet till klarhet i ny regi och på slutet, då barfotakörningen har tillkommit har det sett riktigt läckert ut. Proppen idag är bar positiv för henne och för mig är detta dagens bästa vinnarspel.

Jag kommer spela hela 6 units vinnare till 2,50 hos Unibet.se.

13 Global U.S.A. har från början varit stationerad av Global Farms och sedan varit i träning hos stall Magnus Jakobsson och stall Kristian Lindberg, utan att någon av dessa herrar fått rejäl ordning på hästen. Global Farms har valt ut att själva äga denna märr med tanke på vem mormor och mormorsmor till hästen. Emma Gee San och Pixie. Blått blod i ådrorna där!

Som jag har läst loppet är 13 Global U.S.A. redan i andraspår och om Wäjersten är på alerten kan det bli en fin utvändig resa och då har jag svårt att se någon orka stå emot ekipaget till slut. 10-fart sista 700m senast borgar för kommande stordåd. Jag både spikar och spelar en barfotadansande 13 Global U.S.A idag.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler