Speltips: Millie Millionaire barfota runt om idag...

13 Millie Millionaire är en sådan där häst, där du följer EKIPAGET och gör det med glädje. Amatören Brage Hansen kör ofta och gör det med ackuratess och glädje, vilket nu föranlett till två raka segrar. Möter bra hästar idag, men som stoet har sett ut har jag svårt att se henne bomma en plats bland de tre idag.

Jag spelar 6 units plats13 Millie Millionaire hos Unibet.se till oddset 1,90.

Millie och Brage. En kärlekssaga som inleddes unde 2018 och har slagit fullt ut under 2019, då ekipaget har två raka segrar i full OK-gäng. Det jag gillat och noterat är hur stoet så bekvämt har vunnit sina lopp, utan att "ta ut sig" och det gillas verkligen. I eftermiddag möter hon som sagt bra hästar, men hon har visat att hon själv kan leverera mot de bästa stona i Sverige.

Det ser ut att vara toppform inför det här loppet och hamnar Brage rätt från start kommer ekipaget att runda många om inte samtliga.

 

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler