Speltips: Minnestads El Paso bara bäst till slut?

Jag hade en hel del förhoppningar på 14 Minnestads El Paso senast, men hästen mötte övermakten i en brutalt bra Harran Boko den dagen. Den typen av motstånd finns inte i loppet idag.

Däremot är det 1640 volt och Minnestads El Paso startar med tillägg. Det som dock talar för hästen är att ekipaget har nu två lopp i kroppen och till denna start kommer förhoppningsvis det norska huvudlaget ryckas över upploppet för extra fart.

Jag kommer spela 4 units vinnare14 Minnestads El Paso till oddset 2,20 hos Unibet.se.

Ingen av hästarna på framspår känns direkt heta för mig och det är ett par på första volten som vill ha ledning = det blir körning direkt.

14 Minnestads El Paso har springsprå på tillägg och det gör att hästen kommer få en vettig resa initialt. Om sedan Rebecka får en rygg i att gå på över sista långsidan, då är jag övertygad om att Minnestads El Paso bara är för snabb och stark för "di övriga".

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler