Speltips: Dags för Dream Cash i afton!

Jackpot på V86 och det känns riktigt spelintressant i afton. Jag tycker mig ha ett riktigt spännande drag som det lyser form av och som kommer testas med ny utrustning. Jag pratar om 11 Dream Cash i V86-4.

Jag höjer mina stakes idag. 6 units vinnare till oddset 3,15 hos Unibet.se.

Varför skall 11 Dream Cash hinna fram och vinna V86-4? Varför inte? Loppet håller vad jag tycker en ganska ihålig klass med många orutinerade hästar som testar från svåra spår. Luktar en hel del galopp från start och därmed en fin position, trots bakspår för 11 Dream Cash. Utöver det kommer hästen till dagens lopp med solid, dold form som gör att det känns riktigt spännande att försöka fälla övriga i fältet till slut. Stallet testar urryckare för första gången och Oskar J kan hästen innan och utan.

Dold form, för lite pengar på sig till sin kapacitet, urryckare, bakspår i volt = smygs iväg, ser ut som en del galopper från start. Sedan gillar jag som sagt Oskars vakenhet som driver.

Ta rygg!

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler