Speltips: Brothers N.Arms - en riktig klassklättrare!

7 Brothers N.Arms. När jag fick se denne "skjutare" på Valla senast blev jag riktigt glad. En toppinsats som lovade mer. När jag hör Melander mellan raderna förstår jag att han verkligen gillar sin pålle och det är inte svårt att förstå. Insatsen senast lovade mer. Mycket mer.

Jag kommer spela 6 units vinnare på 7 Brothers N.Arms till oddset 2,75 hos Unibet, eftersom jag är övertygad om att det "höga" oddset INTE kommer betalas ut på den här hästen framåt. Jag är helt inne på att det här är en demon i vardande...

7 Brothers N.Arms hade ett gott surr om sig när han kom till stall Melander, men skötte sig sådär. Nu efter vintervilan kom hästen ut och var i ett perfekt Melander-skick. Sedan vet vi alla att det är nu Melanders hästar börjar visa resultat. Spår 7 bakom bilen är som det är, men körande Oscarsson vet vad han har att åka med och det är bara att låta hästen följa vingen för att sedan köra till för spets efter en bit. Ingen vågar svara och loppet bör vara in alles klart.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler