Speltips: Kvällens bästa platsspel; Prinsen One från ledningen...

Det skall bli kul att se stall Westholms alla ändringar på 3 Prinsen One till den här starten. Barfota, open eye och jänkarvagn. Körande Fernlund är påläst och vet att det är 5 Andthedanceisover som är spetshotet. Väl i ledningen borde det vara riktigt bra chans till att ekipaget är bland de tre och här finns också en god chans till vinst. MEN jag fegar lite och spelar bara 4 units plats (1-3) till oddset 1,90 hos Unibet.se.

Hade det varit kortdistans hade jag gått all-in, men det är 2140 auto med spårtrappa och det kan vara lite lurigt. Jag fegar lite och sätter spelet med platsvariabeln i åtanke. Jag gillar också Fernlund; som expert och som driver. Han blir allt bättre som kusk oxå.

3 Prinsen One; runt om!

 

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler