Speltips: Minnestads El Paso i comeback & i lättare omgivning...

Ett av mina favoritekipage är 7 Minnestads El Paso med Rebecca Dahlén. I afton är det äntligen comeback efter en tids vila och vinterträning. Det är en riktigt fin proposition som stallet har funnit. Ekipaget går ner en klass och stallet är väldigt nöjda med sin häst. Det blir optimal balans och jänkarvagn direkt. Jag tycker ekipaget står för klassen i det här gänget och övriga saknar såväl den hårdhet och snabbhet som 7 Minnestads El Paso har. Nej; tveklöst en toppchans, trots avsaknad av race...

Jag spelar 6 units7 Minnestads El Paso till oddset 2,90 hos Unibet.se.

Det är en del surr om stall Karhulahti 4 Editor, men det är ingen individ som jag känner "wow" runt. Det är alltid läge att ha koll på hästar i ny regi, men jag har aldrig varit imponerad över 4 Editor. Kapacitetsmässigt är 10 Urchin en farligare häst, men oavsett; ingen av dessa två besitter varken samma fart eller snabbhet. När Rebecca sänder på sista långsidan får övriga ekipage ses som statister.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler