Speltips: Jamie Oliver - uppfräschad och utan brodd...

Jag har alltid haft ett gott öga till 15 Jamie Oliver; inte den "nakne kocken", utan hans namne på travovalen. Finns grymma fartresurser och stora lungor i den här pållen, men ofta strular han till det för sig med galopp som resultat. Idag skall hästen försöka gå runt ett digert fält och jag har faktiskt såpass bra feeling att jag kör all-in på hästen som vinnare.

Jag spelar 6 units vinnare till oddset 5,50 hos Unibet.se. Orsaken till det höga liret beror på att hästen är uppfräschad och känns fin i jobb plus att broddar kommer skruvas ur. Det är också ett par hästar som är strukna, vilket kommer gynna körande Dennis Spangenberg i sitt upplägg. Vem som har bästa hästen råder det inget tvivel om.

Värsta motståndet är som sagt hästen själv, men 3 Bottnas Easy Cash är en duglig frontrunner med tre segrar på fyra försök i spets. MEN om Spangenberg har kontakt med 3 Bottnas Easy Cash när slantarna skall fördelas är jag övertygad om att 15 Jamie Oliver och dennes hårdhet fäller avgörandet.

Vi spelar tufft idag, men feelingen finns där. 

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler