Speltips: En barfotadansande Hawk Cliff är dagens bästa spel!

Jag blev lite smått imponerad av 9 Hawk Cliff senast, då han sträckte på sig i en tät envig och visade klass. Idag kommer hästen gå med optimal balans - barfota runt om, vilket höjer hästen ett par snäpp.

Jag spelar hela 6 units vinnare till oddset 3,10 hos Unibet.se.

Loppet då? Ja, Adrian har bestämt sig för att köra 1 Rushmore Face i spets med flera utrustningsändringar som exv. barfota bak, jänkarvagn och norskt huvudlag. Varför går jag då inte på denne? Nja; jag har svårt att se honom stå emot en barfotadansande 9 Hawk Cliff som lär få en fin resa i draget och 8 Weekend Fun lär finna sin position i dödens i eftermiddag, men är klart kuskförstärkt med Goop Jr.

Nej; Kihlström vet att hästen att slå är 8 Weekend Fun, samtidigt som Björn Goop har järnkoll på 9 Hawk Cliff och kan den hästen in och ut.

2 Super Zantos är en fin startrygg för 9 Hawk Cliff och Örjan vet att det gäller att köra i tid på Färjestads korta upplopp. Hästen är ett par klasser bättre när han kan springa barfota. Det fäller avgörandet.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler