Speltips: Accolade med Jepson = kvällens bästa spel!

Jag är riktigt nyfiken på 6 Accolade som är i ny regi hos Erik Martinsson. Dels för att rapporterna går i dur och dels för att Jepson kör i stort sett fläckfritt numera.

Jag går in tufft och spelar hela 6 units till 3,25 hos Unibet.se och anser det här vara ett av de bättre oddsen under den totala kvällens utbud...

6 Accolade har stått i regi Martinsson sedan januari och det surras ganska rejält om den här pållen. Vi kan alla vara övertygade om att felfri finns det inget emot. Han tävlar bara mot sig själv ikväll. Hästen står perfekt inmatchad i loppet och när rapporterna går i dur och med Jepson upp i jollen, då vill jag vara med och ta betalt. Felfri = garantivinst!

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler