Speltips: Wrongdoer mot ledningen...

...jag gillar verkligen ekipaget Eriksson/5 Wrongdoer i afton. Nu luktar det ledningen i mina ögon. Jag är inne på att Adielsson VET hur effektiv 5 Wrongdoer är i spets, samtidigt som de inte riktigt vet hur formen är på 3 Ibra Sånna. Det gör att jag är inne på att 5 Wrongdoer sitter i spets efter 300 meter körda och därifrån skall ekipaget slås...

Jag spelar 4 units till oddset 2,65 hos Unibet.se.

Hur läser vi då loppet? Värsta motbudet till 5 Wrongdoer är inte i mina ögon 3 Ibra Sånna, utan 8 Vien Ici och frågan är var den hamnar efter en bit? Högst troligen dödens på min vinnare och Rickard Svanstedt är naturligtvis såpass påläst att spets och dödens låser loppet och frågan är sedan om dödens slår spets? Det tror jag inte.

Spets- och slut på 5 Wrongdoer.

 

 

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler