Speltips: Mot Gulddivisionen med Global Trust...

Jag hade 7 Global Trust som förstahäst även FÖRE strykningen av 6 Rushmore Face. Detta är en RIKTIG häst och i stall Nurmos ler man i mjugg när hästens namn kommer till tals. "En Gulddivisionshäst före året är slut". "Största motståndet är oftast hans fräschör".

Orden är många. Orden är kraftfulla och jag är benägen att hålla med. När Unibet idag ger 2,00 degen på 7 Global Trust EFTER strykning av 6 Rushmore Face är jag övertygad om att det är ett av de bättre oddsen vi kommer få på den här skjutaren under 2019...

Jag spelar hela 6 units vinnare7 Global Trust till oddset 2,00 hos Unibet.se.

Jag har läst loppet som att 5 Västerbo Gracias kör till spets och sedan kommer Jorma att få överta. Sedan skall loppet vara vaya con dios för övriga.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler