Speltips: Peder Mykla från spets el rygg ledaren = bra platsspel!

Kul att se Edvin Ceka's Vlad Del Ronco igår. Goop Jr upp och jänkarvagn = full pott. Läcker häst och riktigt fin. Nybrink haussade upp Night Brodde i i TV-studion igår i samma lopp och den var godkänd, utan att vara riktigt bra. Nybrink hade dock svårt att hylla Vlad Del Ronco efteråt och det var lite synd. Ta förlusten som en man och hylla det bättre ekipaget tycker jag.

Idag är det Eskilstuna som gäller och jag gillar verkligen 2 Peder Mykla i epilogen. Perfekta förutsättningar idag för ett riktigt vasst platsspel. Han kan lugga 1 Ebony Boko från start, men jag är inte helt hundra på det. Däremot vet jag att han följer övriga ut från start och lär då som sämst få rygg på ledaren och det är inte fy skam det heller.

Jag väljer att spela 4 units2 Peder Mykla till oddset 2,20 hos Unibet.se

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler