Speltips: Back to back för Uffe med Zinco!

V75 Champions inleder V75-1 på Solvalla i eftermiddag och fjolårets vinnare var Ulf Ohlsson och jag är övertygad om att det stora, stora chanser till att han även vinner i år. Jag blev mäkta imponerad av 11 Zinco Jet senast, då det såg ut som Ohlsson inte var riktigt med på ryggen under slutvarvet. Avslutningen var dock formidabel och med en mer "alert" kusk hade segern borgats relativt enkelt.

Jag spelar 6 units vinnare11 Zinco Jet hos Unibet.se till 3 ggr insatsen.

Loppet ser ut att bli ganska intressant. Visst är det bra chans på 1 Sahara Sandstorm, men jag är inte helt säker att hon får spets precis gratis, vilket gör att det blir lite körning inledningsvis. 11 Zinco Jet kan avgöra själv i spåren, men får ekipaget en rygg på sista långsidan OCH en mer alert Ohlsson (köra tidigare), då är jag övertygad om att Zinco kommer lågt flygande längst ut.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler