Speltips: Kör i tid, Calle!

Stall Magnus Dahlén bara imponerar och imponerar. Går från klarhet till klarhet, vilket gillas. Kul med nya framgångar.

När jag såg 9 Thriller N.P. senast gjorde en notering i min iPhone. Den där är en kommande stjärna. Hästen såg smällfin ut. Idag är det ett bakspår, men då det är 1640m och många som vill till spets = lär öppna upp fältet och ge många trötta fötter till slut. 

Jag väljer att spela en H2H till oddset 1,70 hos Unibet.se.

9 Thriller N.P. måste vara före 2 Dontbreakthebankås i mål och det känner jag mig relativt trygg med, eftersom jag läst loppet som en tuff öppning från start, vilket ger trötta fötter till slut. Intrycket från Thriller N.P.s race i Sverige har varit väldigt starka.

Sedan måste jag ge stall Magnus Dahlén en eloge för att matcha sin springare på bästa sätt. Gränsen för insprungna pengar gick vid 385 tkr. Hästen har 379 tkr på sig.

Jag spelar som sagt en H2H och räknar kallt med att Adrians pålle bromsar rejält till slut och min idé glider enkelt förbi.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler