Speltips: Ulf behöver inte vara någon Einstein för att räkna ut det här loppet...

När Unibet ger 2,2510 Einstein Sisu på Solvalla i afton, då måste vi vara med och hämta hem bjudningen. Så enkelt tror jag faktiskt att det kommer bli för 10 Einstein Sisu i lopp 9Solvalla, V86-6.

Jag spelar hela 6 units hos Unibet.se till oddset 2,25 och helt trygg.

Hästen såg bländande ut näst senast vid vinst och i loppet senast fick inte hästen riktigt chansen och det såg ut att finnas krafter kvar. Det var ett lopp som Sebastian Journey vann och det var finalen av klass 1. 

Idag finner vi inte motstånd som är närheten av Einsteins kaliber och det är en snygg propp som Petri Salmela funnit här. En häst har även blivit struken på framvolten, vilket underlättar självklart. Ohlsson kommer vara optimistisk och när kvaliteten på framspårshästarna (förutom 4 Rim Perfect, men den hästen behöver loppet i kroppen; inte startat sedan i juli 2018). I dessa schlagertider = ta ton, Ulf och säkerställ mitt spel genom en offensiv och konkret styrning.

Detta är dagens bästa spel.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler