Speltips: Zinco går från zink till guld i afton!

...dundrar på med mina raka vinnarspel och kan inte låta bli att spela en hygglig slant på 11 Zinco Jet på Solvalla i kvällens V64 tillika lopp 9. 

Jag kommer spela 6 units vinnare11 Zinco Jet till oddset 2,90 hos Unibet.se.

Hästen har skött sig formidabelt på slutet och visat upp sådana fartegenskaper som räcker och blir över i det här gänget. Direkt jag såg startlistan kände jag...sweet...bakspåret blir enkom oddshöjande i afton. Nu har två ekipage blivit strukna, vilket kommer underlätta rejält, MEN spelbolagen har inte korrigerat sina odds särdeles mycket och det tackar vi för.

Ulf Ohlsson vet vad han har i tömmarna och det känns väldigt tryggt med honom som driver i afton. Ulf kan hästen och jag är helt inne på att när han sänder iväg 11 Zinco Jet med ca 700 kvar kommer en nordanvind farandes på sista långsidan. Håll i er om ni inte vill bli förkylda!

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler