Speltips: Queen of Sand med ett offensivt upplägg!

Självförtroendet är rejält tillbaka med fyra raka vinnarspel, vilket gör att jag fortsätter köra på vinnare. 2 Queen of Sand blev det ytterst märkligt för senast, då ekipaget blev hängande = glöm den insatsen. Hon såg fin ut i övrigt och är laddad inför kvällens uppgift mot ston. Körande Söderkvist har en uppgift och det är att köra mot ledningen. Ingen svarar den här gången, då det rör sig om 2640 meter.

Jag spelar 4 units till oddset 2,00 degen hos Unibet.se

Det värsta motbudet är i mitt tycke 7 Angie Simoni, men samtidigt måste hon nog göra jobbet själv och det kan bli svårt.

Söderkvist mot spets. Bestämma en lite bit och sedan köra undan till slut och min förhoppning är att ingen från "snikspåren" orkar följa i den snabba avslutningen...

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler