Speltips: Exclamation Mark stänger V75-kiosken!

...har äntligen landat i en habil spelrytm igen med tre raka vinnarspel och jag ämnar inte förlora idag heller. 3 Exclamation Mark är en fin spets- och slutvinnare för mig idag. 

Jag kommer spela 4 units till oddset 4,25 hos Unibet.se.

3 Exclamation Mark var i mina ögon grym senast, då ekipaget höll i från sig It's Showtime Zaz och när Reijo berättar att hästen känns ännu bättre inför dagens race, då tänker jag vara med och lira. Ledningen är vikt för hästen och sedan vet vi att han vunnit 5 av 7 lopp från den positionen. Jag vet att 2 Hawk Cliff är rejäl, men inför loppet var jag mest rädd för 9 Wild Love och nu är den struken.

Nej; snabb öppning mot ledningen. Få dämpa en kort stund på det första varvet och sedan brisa undan över upploppet. Det tar jag sju dagar i veckan.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler