Speltips: Zorro Swing mot tidig spets- och slut?!

Vi skulle väl kunna skriva spaltmeter gällande ATGs sätt att hantera sina kunder med sin undermåliga IT-plattform. Spelsäkerhet som andas 1980 gör att när 2019 nu närmar sig med en reglerad marknad, då är inte ATG där. De har inte investerat i en plattform som är nydanande och fräsch, utan det är ett gigantiskt lapptäcke som skall försöka hänga med övriga spelbolag. Uppesittarkvällen blev droppen för många och jag har full förståelse för det. Själv valde jag att "eaves-droppa" NFL-fajten med Eagles och Texans med att se på bingotjofräset. Nåväl; det måste vara slutstrulat hos ATG nu och det görs genom att gå ut och investera i framtidens IT-plattform. Något annat är inte OK.

Juldagen och trevliga Umåker har tävlingarna. Jag blev superglad när jag såg att 5 Zorro Swing startade i V75-7. För mig luktar det tidig ledning och sedan är det hästen att slå. En liten dämpning första varvet kommer räcka.

Jag spelar 4 units till 4 ggr stålet hos Unibet.se.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler