Speltips: Martin De Bos bara starkast till slut?

Är inne i ett dåligt stim nu och måste försöka komma tillbaka på plussidan igen. Spelen har inte varit iskalla, men marginalerna har inte varit på min sida.

Idag väljer jag att spela 6 units plats (1-3) 5 Martin De Bos till oddset 1,75 hos Unibet.se. Ett väldigt bra odds. OM jag varit mer "het" hade jag även spelat vinnare. Jag tror nämligen att hästen bara är starkast till slut OCH hästen har vunnit med 4/7 med skor på hovarna också.

Till analysen: Åby är Åby. Jag gillar inte Åby, eftersom förutsättningarna involverar open-stretch och det gör att riktigt bra, rejäla hästar kan åka dit på slutet tack vare att någon som kört på sin häst i typ 300 meter finner snikspåret. Jag gillar det inte. MEN förutsättningarna är som de är och då gäller det att anamma dessa och göra det bästa av saken.

5 Martin De Bos fick stryk av en smygkörd senast, men ögat gillade att hästen aldrig gav upp, utan fortsatte kriga. Hästen lär få tufft lopp idag och måhända kan det komma loss en gök via snikspåret och plocka min idé den sista biten. Jag väljer därför att bara spela plats med den vetskapen. För er som är heta och i flytet kan 5 Martin De Bos vara jackpotomgångens absolut bästa spik. Jag säger inget om det, utan det är troligt så.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler