Speltips: Powderfinger - första barfota & jänkarvagn...

Vi får hoppas att stall Untersteiners ägare till 2 Powderfinger högaktar låten "Powderfinger" av och med ässet Neil Young från albumet "Rust Never Sleeps". Jag har inte kunnat släppa denna springare idag med tanke på ovan korrigeringar i balans och utrustning. För mig är det en jättefin häst i grund och botten och med dessa konkreta korrigeringar måste jag testa att spela emot fine 5 Nolimitjimmit

Jag kommer spela hela 6 units till oddset 1,90 hos Unibet.se

Min idé är att 2 Powderfinger kommer tidigt till ledningen och därifrån aktivt försöka ha 5 Nolimitjimmit bakom sig hela vägen in och över mål. Jag ser fram emot en tät envig upploppet ner och min feeling är att de ändringar som görs på min idé kommer bära frukt.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler