Speltips: Gun Palema i epilogen...

Haft lite välförtjänt vila efter Derbyhelgen, men nu är jag redo igen och direkt idag torsdag fann jag ett vettigt spel. Platsspel på 11 Gun Palema i V64-epilogen på Örebro.

Det här är en jättefin märr som mött de allra bästa mest hela tiden. Senast blev det galopp, men enligt stallet berodde det på felaktig balans. Idag möter hon hästar som hon har god chans att ta sig förbi till slut och då först och främst till en plats (1-3).

Jag spelar 4 units plats (1-3) hos Unibet.se till oddset 1,70.

Med optimal balans idag och strykning på Berghs skjutare känns det som att 11 Gun Palema kan komma fint igenom från bakspår och sedan är det upp till Micke J att inte försitta den här fina platschansen. Det luktar lite kivande om piken från start och det gynnar min platsidé.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler