Speltips: Double Exposure flyger lågt över upploppet...

Jag tycker mig ha funnit en klockren H2H i dagens Jubileumspokal på Solvalla. Så otroligt fina hästar samlade, där ett par av dem fått byngliga utgångslägen. När jag såg att Unibet.se har 2,30 i odds på att 11 Double Exposure är före 8 Cyber Lane i mål hoppade jag till av glädje.

Jag spelar hela 6 unitsUnibet.se till oddset 2,30 att 11 Double Exposure är före 8 Cyber Lane i mål i afton.

Hur jag tänker? 8 Cyber Lane är högst troligen fältets absolut bästa häst, men har begåvats med det absolut sämsta läget. ALLA konkurrenter och övriga drivers VET detta och det kommer innebära en väldigt dryyyyyyyyg inledning om Untersteiner den yngre testar att köra framåt. OM hästen inte körs framåt, då är den i mina ögon helt chanslös. 8 Cyber Lane är självfallet allround världshäst som han är, MEN i ledning är han helgrym OCH jag kan inte se hur ekipaget skall nå ledning.

Med bricka 11 kan Kihlström bida sin tid och finna rätt ryggar sista 600 meterna för att sedan spurta friskt de sista 300 meterna. Jag läser loppet som att Cyber Lane hamnar illa på det och att stall Redén åter är med och kikar på ett större lopp...

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler