Speltips - V65 Färjestad fredag 27 juli...

Första V65 startar kl 12.45 på Färjestad. Strålande solsken, hypersnabb bana att vänta. OBS! Utgå från stall Goops hästar i ramen för den V65 som du kommer att lämna in. Stallet är allmänt uppåt igen och det selas ut flera bra hästar från stallet idag.

V65-1: 7 Mister Niky har 242 tkr på sig. Denna propp stänger vid 245 tkr. Magiskt inmatchad från stall Goop. Det här är en skjutare i vardande som stallet väntat ut. Idag möter hästen ett gäng som han springer runt i åttor med vid god vigör. Hästen är snabb ut och optimal balans. Inled med en spik!

Rank: 7-4-1-10

V65-2: Det öppnaste loppet i hela omgången och stor gardering rekommenderas. För mig är 1 Vångs Enok första strecket pga bricka 1 och god chans på ledning. Då loppet känns hyggligt ihåligt blir positionerna väldigt avgörande. Klart förstastreck på den som spetsar från start. 2 Tritons First Lady är favorit och det pga att Goop Jr kör och det är ingen nackdel. Vinner dock inte ihjäl sig. Tidigt bud från bra läge, men jag streckar vidare. En som är väldigt tidig för mig är 12 Hiphop A.E. som står perfekt inne i loppet och ev kommer gå barfota runt om idag för första gången. Läget är surt, men pass på!

Rank: 1-12-2-8

V65-3: Mitt drag här är 9 Xanthis Amazing till låg procent. Ute i tufft lopp på V75 senast och skötte sig med den äran. Lättare emot idag och med rätt resa i draget får övriga se upp i spurten. 4 Te Quiero Grif är stor, stor favorit i loppet och var fin vid seger senast efter optimal styrning av Ingves. Jag vill dock försöka välta denne "storis". Missa inte 1 Quite Windy om ni garderar Heiskanens favorit. Varit med i många tuffa lopp på slutet och visade fin form senast. Perfekt läge och kan få loppet.

Rank: 9-4-1-12

V65-4: Det låter på stall Goop som att man baissar lite runt 2 Stardust Melody och då tycker jag vi testar två andra som är "spelintressanta". Jag vet att stall Moberg gillar 5 Eraja Jaam och jag tycker också om hästen. Borde kanske ha vunnit på Årjäng för att få riktigt bra godkänt, men med det loppet i kroppen kanske det är dags idag? Mitt andrastreck är 4 Flying Bolt som kommer att sitta i ledningen efter första kurvan. Hästen ser starkare och starkar ut och som sagt; spets på Färjestad är aldrig fel. Sedan får vi nog dra dit ett sista streck på 2 Stardust Melody som normalt sett är bästa hästen. Tre streck är heltäckt!

V65-5: Favorit i nuläget är 2 Prince Tanic med coming star Niclas Benzon. En fin häst som alltid är lite beroende av vad de andra hästarna gör i loppet. Hästens spurtkrut är dock alltid torrt och i det här loppet skall hästen ses med god chans. Jag tycker det är är ett par fyra hästar som kan vinna. 11 Erwin är nog bästa hästen, men läget tar ner dennes chanser. Kan bli så att dödens är ledigt och kan måhända räcka därifrån, men nja; vi vet att hästen kan bättre än senast. Draget i loppet är 6 O.M.Dont Cry. Stallet berättar att hon tränar som en demon och ser ruggigt fräsch och fin ut, MEN bekymret är att hon inte visar upp träningsformen på banan. Idag kör Björn själv och hans facit med henne är mycket bra. Hon kommer tävla med jänkarvagn, gå barfota runt om, nytt huvudlag och det luktar spets lång, lång väg, då hon är lynrask ut från framspår bakom bilen. Det är första gången på 1640 i regi Goop och Björn har matchat henne för det här och jag säger; missa inte denna...

Rank: 2-6-11-1

V65-6: Epilogen ser inte helt lättlöst ut, utan många streck behövs. Bästa hästen är jag övertygad om att 11 Castanya Am är, men är inget att lita på. Mitt drag i racet är 7 Princess Carmody som får Kajan Widell upp i jollen. Luktar tidig ledning och från den positionen är hon hästen att slås. Får Kaj trolla bort 500m av loppet kan det är vara ett fint speldrag. 14 Bowling Karma får Björn i vagnen och har springspår på tillägg, vilket borgar för en fin resa i draget. Slutligen måste jag nämna 6 Wanna Be A Star som har kapacitet och idag får Calle Jepson upp i vagnen, vilket känns intressant. Strecka många här!

Rank: 7-11-14-6

Spelförslag:

1: 7 Mister Niky

2: Alla 12 hästar

3: 1,4,7,9

4: 2,4,5

5: 2,6

6: 6,7,11,14

Totalt antal rader: 1 152

Lycka till!






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se