Villiam rejält förbättrad till denna start...

Vilket lopp trevliga Eskilstuna visar upp i V86-epilogen. Helt makalöst och för oss som kommer ihåg TV-serien "V" med Jane Badler i huvudrollen kan inte missa de tre "V" som startar i detta race; 1 Volnik Du Kras, 3 Very Kronos och 9 Villiam. Jag älskar alla dessa tre hästar och det är en ren och skär njutning varje gång någon av dem startar. Jag vill även nämna 7 Super War Horse som åter får Goop upp i jollen. Ett startfält av sällan skådat slag och det skall bli kul att analysera detta. Jag börjar med en gång:

1 Volnik Du Kras har totalägt den svenska travsporten sedan majmånad med den ena grymma insatsen efter den andra. Herre jisses; vilka race hästen har gått. Vi vet vid det här laget hur Gocciadoro kör och även "Ludde" ligger i lä. Senast vann hästen med norsken oryckt och tussarna kvar. Idag då? Från bricka 1 känns hästen väldigt, väldigt sårbar. Ekipaget kommer inte att vara med från start, samtidigt som övriga tävlande kombattanter har järnkoll på gul kusk. Det gör det hela lite lurigt för mig, eftersom hästen nu ställs mot riktig elit i ett par tre hästar.

3 Very Kronos som regelrätt slagit 9 Villiam är också något utöver det vanliga. Jag var nästan trött på hur TV-teamet på Lindes försökte "skrika" bort Very Kronos. "Han har inte druckit vatten. Han har inte druckit vatten". Med all respekt för det, så visade hästen att han helt obekymrat sprang hem loppet. Det såg ut som ekipaget kunde ha kört i något varv till i samma fart. OK; idag är det framspår. Hästen är fortfarande lite "skruvad i huvudet" och har gjort bort sig ett par gånger. DET har inte hästen råd med idag.

9 Villiam. Jag blev kär från dag 1, då jag såg hästen live i sin debut på Eskilstuna. Intrycket. Var. Magiskt. Nu har hästen startat på Eskils ytterligare ett par gånger och kan banan utan och innan. Till årsdebuten senast låg Timo och stallet lågt och det med rätta. Loppet lär ha tagit fram hästen rejält och något säger mig att stall Nurmos har vittring idag istället. Jag är inne på att ekipaget kommer gå runt dem i afton...

Jag väljer att spela en H2H mellan 1 Volnik Du Kras och 9 Villiam, där jag tar 9 Villiams parti. Jag är helt inne på att bricka 1 från start kommer orsaka bekymmer för italienaren på ett eller annat sätt.

Unibet.se får jag 1,80 på 9 Villiam och nöjer mig med det. Det är faktiskt goda chanser att hästen bara vinner till dryga 3 ggr stålet oxå.






Åldersgräns 18 år. Spela ansvarsfullt. Särskilda villkor kan tillämpas för bonusar. Spelar du för mycket? Besök eller ring stödlinjen.se, 020 - 81 91 00



Våra bästa travbonusar

100% upp till 1500 kr
9.1
18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se | spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.
100 kr gratis utan insättning
7.2
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
100% upp till 500 kr
9.7
18+ | Fullständiga regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se | Spelpaus
100 kr gratisspel
9.5
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
120 kronor gratisspel
8.6
18+ Regler & villkor gäller. Spela ansvarsfullt: stodlinjen.se
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Jag har läst och accepterar villkoren
Jag vill ha veckovis nyhetsbrev
Eller anslut via

Genom att logga in, registrera dig eller koppla konto till Facebook, Google eller Twitter bekräftar du att du är myndig.

Privacy policy - Villkor

Återställ lösenord
Avbryt
Stäng

Nya travbonusar

Betsson

100% upp till 500 kr

Hämta bonus
18+ Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se
bet365

100% upp till 1500 kr

Hämta bonus
18+ Utbetalningar exkl. insatsen i spelkrediter | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt: stödlinjen.se