Speltips: Devil Sound från bra läge!

Fina race på Valla med jackpot ikväll. Jag har funnit en intressant H3H med 5 Devil Sound som måste provas till 2,10 gånger insatsen.

Det här rör sig om en riktigt fin häst som har begåvats med bra spår och även om Zackrisson får köra mot världseliten i kuskväg, ÄR hästen nog bra för att testas för ledningen initialt. I H3H skall 5 Devil Sound vara för 3 Alone och 2 Qvidjas First. Två fina hästar även detta, men i grund och botten skall 5 Devil Sound vara förbi redan från start och sedan är jag övertygad om att dessa två motståndare får se ryggen på Zackrisson. Den som kan häxa från start för Zackrisson är 1 Jaguar Dream, men rygg ledaren är också ledigt i värsta fall...

Jag spelar en H3H med 6 units till oddset 2,10 hos Unibet.se. Draget är 5 Devil Sound.

Don Kiwins blogg

Don Kiwin

Har sprungit på trav sedan barnsben. Min oas i livet är att bara få "vara" på en travbana. Det är här jag hämtar min energi till allt annat i livet. Hästägare med ett par V75-segrar i bagaget. Har spelat in närmare 1,5 miljoner SEK de senaste åren och då främst på strecksystem. Van att ta snabba beslut. Varvar vinnarspel och tvillingspel.

Sveriges bästa

Kända profiler