Ingvar Crazys blogg

Speltips: Sandra fixar resan

Igen lycka på B.W. Sture. Startbrasa innan ens bilen hade släppt och snabbt var den spänningen över. Hästen såg lysande ut före loppet och där finns anledning att hålla koll.

Idag är den Mantorp som är värd för V64-spelet. Jag hittar mitt spel i lopp 7, tillika V64 - avd 4 och det är 7 Amina Crystal. Det här verkar vara en hedersmärr som alltid gör sitt jobb. Det har varit en bra vinter med nästan enbart starka insatser. För tre lopp sedan startade hon i V75 på Halmstad och höll bra som trea, var lika bra starten efter som trea efter ett riktigt styggt lopp på smetig bana. Då höll hon faktisk storstilat, trots att hon var chanslös på segern. Senast blev del galopp och det var för ungefär en månad sedan. Är behandlad efter det och det är knappast några problem med formen.

Nu går hon ner i klass jämfört med loppen på slutet. Jag tycker det är tre hästar som höjer sig över mängden. Förutom Amina är det 4 Indian Font och 8 Susan Journey. Det är jämnt skägg mellan dessa och jag gillar oddset på min idé. Från det här läget behövs lite tur. Det är många hästar innanför som söker sargen och det kan nog ordna sig ganska bra. Det känns faktiskt inte som någon omöjlighet att det kan bli ledningen. Sandra Eriksson, som står sig bra som kusk i lärlingsloppen, lär i alla fall söka sig framåt och då gäller det bara att undvika dödens. Jag litar på Sandra och spelar vinnare till 9 ggr och plats till höga 3,60. Båda spelen på Unibet.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler