Ingvar Crazys blogg

Speltips: Persson har väl förberett

Ingen lycka på Bacan Degato senast. Ett hyggligt försök, men han var chanslös mot favoriten Joe Martini, som vann positionskampen i starten och hamnade före.
Idag är det Östersund som har hand om GS75 och det är många jämna och roliga lopp och utdelningen kan mycket väl sticka iväg. Jag spelar dock en betrodd och det är 3 B. W. Sture i lopp 10 tillika GS75-avd 6. Jan-Olov Persson plockar ut en av sina kanoner i stallet och vi behöver inte spekulera om hästen är i ordning. I fjol blev det fem segrar på 13 starter efter en stark 4-åringssäsong. Han vann ett av försöken till derbyt, men väl i finalen blev det galopp med segern på gaffeln. Mycket surt såklart. Efter det gjorde han tre starter med två segrar och en andraplats som facit innan det blev vintervila. Det här är en nordis som kommer att gå spikrakt upp i eliten. Årsdebuten innebär att formen inte är på topp, men Persson är lite som Nurmos. Behövs inga lopp i kroppen för att prestera. Jag räknar med att han gör ett bra lopp och då räcker det långt. Just nu kl. 13 är det bara Racebets som har odds på söndagsloppen och det är lite dåligt av övriga. Det blir spel på vinnare till 2,35. Jag hade hoppats på över 2,50, men nu får det bli som det blir då bara ett bolag är tillgängligt.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler