Ingvar Crazys blogg

Speltips: Klassiskt spets-och-slut

Efter Tand Tuffs härliga seger i lördags kom jag snabbt ner på jorden dagen efter. Onboard Broline fick inte chansen och gick i mål med gott om krafter kvar. En rejäl bortkörning i min bok, men det är inte säkert att det räckt ändå.

Örebro i kväll och här gäller det att hugga snabbt. Jag tror nämligen att oddset kommer att sänkas. Hästen jag spelar är 5 Mr Creation, lopp 4 tillika V64-avd 1. Hinner man inte med på vinnarspelet är det en bra spik på V65. Det ser tyvärr lite väl favoritbetonat ut och jag tror inte på några jättepengar i utdelning. Mr Creation kommer med stark form till det här loppet. Han har gått i ledningen de två senaste loppen och där verkar han trivas. Senast blev det mycket enkelt i ett billigt lopp på Färjestad med till synes gott om krafter kvar. I loppet före fick han ge sig efter ett lite tuffare lopp med några tryckare och mot ett hårdare sällskap. Den här gången ser det upplagt ut för ett nytt lopp i ledningen. Jag ser ingen i främsta ledet som vill ta emot. Enda motståndaren som kommer med vass form är 12 Valnes Doris, men där ställer läget till till. Jag tror inte att Partanen tar tidig dödens med det nioåriga stoet. Då bör det bli lugna gatan för min häst och då är det toppchans. Jag förvånades över bet365 som betalar 3,25 på den här fina spets-och-slut-idén.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler