Ingvar Crazys blogg

Speltips: Rätt sällskap för Te Quiero Grif

I kväll är det Åby som gäller och nu har startlistorna tunnats ut och det är lite synd. Bara ett av kvällens V64-lopp är fullt. Det är bara att konstatera att hästmaterialet i södra Sverige inte riktigt räcker till för så pass mycket tävlande som nu är fallet.

Nog om det, pengar på spel och då är det inte antal hästar i loppen som är intressant. Mitt spel är 8 Te Quiero Grif, lopp 9, tillika V64-avd 6. 3,6,6,3,3 är ingen rolig resultatrad, men den är något missvisande. Har både haft svåra lägen och mött tufft motstånd. Nu ser det klart bättre ut. Har bara 15.000 kr till övre gränsen i propositionen och har inte mött så här enkelt motstånd på länge. Det finns minusfaktorer. Spår åtta är den första, men härifrån kommer Veijo att ladda framåt och jag tror inte att öppningen ska kosta alltför mycket. Skor är en annan minusfaktor, men under Axevalla-helgen i somras gick han bra med skor som trea efter bl. a. Bålsta Palema. Inget sånt motstånd i det här loppet. Jag tycker att Te Quiero Grif är klart bästa hästen i loppet och nu är det läge att leverera. 3 Global Signature ser ut att bli favorit, men har inte han sett lite väl seg ut på slutet? Jag tror att Veijo gungar in den här. Jag spelar vinnare till 7 ggrRacebets och plats till 2,10Unibet.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler