Ingvar Crazys blogg

Speltips: Rätt sällskap för kapabel häst

Mitt senaste spel Royal Tilly ströks sent senast och det blev pengarna tillbaka. Ett steg i rätt riktning efter några torsklir på slutet...

I kväll är det Åby som har hand om V 64-omgången och det ser i alla fall roligare ut än i tisdags på Valla. Nästan fulla lopp och det finns några favoriter som ser svaga ut och det kan säkert dra iväg till en bra utdelning. Mitt spel kan mycket väl fungera som en spik som rensar bra. Det är 6 Elway Am, lopp 8 tillika V 64 - avd 5. Det här är i grunden en kanonhäst som tränare Eklundh haft stora planer med, men karriärsstegen har varit minst sagt krokig. Han kom tillbaka i slutet av december efter kortare uppehåll och hann göra två lopp inom tio dagar. Hamnade i dödens i första loppet och höll godkänt. Galopperade och hamnade på efterkälken, men upphämtningn var stark och hästen såg fin ut. Med dessa två lopp i kroppen räknar jag med att formen är riktigt vass i kväll och då ska han vara ett hett bud i den här typen av lopp. Springspår och bra kusk borde innebära att han hamnar vettigt till. Oddset är högt och jag kliver in på vinnare till 6,50 hos bet365.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler