Ingvar Crazys blogg

Speltips: Favoriten ska synas

Det blev kallt med Mr Perfect senast. Kevin fick inte ledningen från start och provade rejält på första bortre och fick svar och då var den dagen förstörd. Höll hyggligt, men loppet avgjordes efter 500 meter.

Solvalla har hand om V64 och dessa tisdagstävlingar på Valla är verkligen ingen höjdare. Inget lopp är fullt och det är tio och färre hästar i många lopp. Kallt! Ändå några roliga hästar som visar upp sig, bl. a. Very Kronos och man skulle kunna spela på att han gör bort sig (bra odds på det), men jag väljer något annat. Jag spelar 8 Royal Tilly, lopp 5 tillika V 64 - avd 2. Den enkla anledningen är att jag tycker att det här är hästen i loppet. Favorit blir Moon Zappa och ska jag vara lite elak ser det här ut som en typisk "Salmela-sork". Hygglig för klassen just nu, men kommer snabbt att springa in i väggen. Royal Tilly ser som häst ljusår bättre ut och det kommer nog att visa sig, förhoppningsvis redan idag. Många galopper i raden ser ju inte bra ut, men vinter med hakar och långsammare banor är nog perfekt för den här stora hästen. Sköter han sig blir han tung att stå emot på upploppet. Jag spelar vinnare8 Royal Tilly till 5,50 hos bet365.

 

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler