Ingvar Crazys blogg

Speltips: Rutinen blir avgörande

Oriental Pearl var en stor besvikelse på Åby senast. Ingen sprutt alls i hästen och det borde väl ha varit nåt fel, eller så har jag missbedömt henne.

I kväll är det Solvalla och V64 på menyn. Bedrövliga startlistor och bara ett lopp av sex är fyllt på V64-spelet. Där har Travsport en stor utmaning och fortsätter det på det här sättet kommer folk att sluta spela. Jag hittar en rolig idé till fint odds och det är 7 I'm a Keeper, lopp 6 tillika V 64 - avd 3. Han blir väl 3:e-4:e-handare eller något och är intressant att lira med. Han står på tillägg, men det är ett litet fält och det ska inte kosta så mycket att gå ikapp starthästarna. Det finns några hyggliga hästar emot, men de bästa är ston och i såna här lopp brukar hingstarna vara svårtuggade till slut. 

Hästen gjorde sju lopp som tvååring och måste betraktas som rutinerad i det här gånget. Han gjorde i stort sett bara bra lopp och verkar vara en jämn och stabil häst med en hel del utveckling i sig. Det verkar som att han är allra vassast att köra på speed och från det här läget kan det inte bli något annat upplägg. Han borde kunna hamna bra på det och hitta tredje utvändigt eller liknande och därifrån blir han farlig med sin slutrökare. Jag gillar som sagt oddset och spelar vinnare till 7,50 hos bet365 och plats till 1,85 hos Unibet.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler