Ingvar Crazys blogg

Speltips: Spets och slut för "Öjje"

Ingen succé med Global Tess senast, men jag tror knappt jag fått in ett spel när tävlingarna varit i Norge.

Nu är det Solvalla som gäller igen och det är V64 där idag och roliga tävlingar. Jag ska spela en häst som jag spelat flera gånger i den här spalten och jag ligger garanterat plus på den. Hästen i fråga är 7 Uppohoppa, lopp 9 tillika V64 - avd 6. Det är en häst jag gillar skarpt. Försvinner till och från från tävlandet och troligtvis är han svår att hålla helt fräsch. Han har gjort två lopp i december. Först vann han på ett strålande sätt i ett lättare gång på Eskilstuna. Därefter var han mycket tapper som tvåa från dödens i ett tufft sällskap på Solvalla.

Den här gången spekulerar jag i att han borde kunna köra sig till ledningen och därifrån blir han svårslagen. De innanför som möjligtvis kan ta emot i första skedet tror jag knappast vill köra i ledningen. 5 Just Wait And See är kanske en lite tuffare häst, men han är inte startsnabb och där luktar det strul på vägen. Nu är det "Öjje" upp i vagnen igen och jag tror på spets och slut. Får han inte spets kan han vinna ändå. Vinnare på 7 Uppohoppa till 2,75 hos bet365.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler