Ingvar Crazys blogg

Speltips: Goopen har en häst som alltid levererar

Ingen framgång med Pontiac S.W. senast. Erik missade från start, eller valde medvetet att hamna sist. Spurten var fin, men det räckte inte hela vägen fram. 

Idag är det Åby som har hand om V64-spelet och jag kommer att spela i sista avdelningen. Det är ett öppet stolopp och jag väljer säkerheten som en viktig faktor. Spelet ligger på 2 Arvika By Knight, lopp 9 tillika V 64 - avd 9. Det är en häst som presterar jämt och stabilt och alltid finns med i främre träffen och kan i stort sett inte stava till galopp. Hon har haft fin form hela hösten och jag tänker främst på när hon vann på Färjestad där hon vände ut och in på motståndarna.

Jag tror hon är bäst att köra på väntan och från det här läget har kusken alla valmöjligheter. Det är kuskbyte från Goop till Eklundh och det kan möjligtvis vara ett litet minus, men ny kusk på ett sto brukar ofta ge en positiv effekt, framförallt första gången. Goopen har stallet i ordning och jag tror att vi får se en bra insats och då räcker hon långt oavsett resa. Spel på 2 Arvika By Knight till 4 ggr som vinnare hos Unibet.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler