Ingvar Crazys blogg

Speltips: En favorit som håller

S. G. Charpentier vann hur lätt som helst senast och då är man tillbaka på vinstspåret igen. Han fick ledningen och sedan var det lugna gatan. Han vann med några längder till 3,75. Oddset på toton blev 2,26. Bra spel!

Idag ska jag försöka hålla igång grytan och jag spelar en favorit som jag bara tror vinner. Det är Solvalla och Supertisdag som de kallar det och V 65 på menyn. Någon Superstartlista är det inte, men ändå bra tävlingar för att vara i mitt i veckan i december. Jag spelar 12 Pontiac S.W., lopp 9 tillika V 65 - avd 6. Jag tycker att han borde bli storfavorit och oddset är helt ok. Senast blev det galopp, men han såg fin ut och var knappast tom. I loppet före har vi insatsen som gör att jag spelar den här gången. Då svepte han fältet på några hundra meter och vann hur lätt som helst. Besitter en ruskig fart om man kör på väntan och härifrån är det stor chans att det blir så. Springspår på 20 meters tillägg och Erik Adielsson i vagnen gör att det nästan är garanti med ett bra utgångsläge. Finns en risk att han får gå lite för tidigt, men gör han en liknande insats som vid segerloppet borde det gå vägen i det här gänget. Spel på  vinnare12 Pontiac S.W till 2,45 hos Racebets.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler