Ingvar Crazys blogg

Speltips: En topphäst är tillbaka

Det blev en startbrasa direkt för Sicaria i tisdags och därmed var den dagen förstörd. Inget riktigt flyt just nu och som vanligt är det bara hårt arbete som botar svackan.

Ikväll är det V64 och jackpot på Axevalla och extra intressant att lira. Jag hittar en rolig idé och det kan också vara en chansspik på lappen och det är 6 Bålsta Palema, lopp 8 tillika V 64 - avd 5. Det är dessutom dubbeln och har man spruckit går det ju att fylla på. Jag hittar ett vinnarodds som jag hugger direkt på. Bålsta Palema har gjort uppehåll drygt en månad. Jag minns att jag trodde på honom som hårt spelad på Eskilstuna i senaste loppet, men han såg rent bedrövlig ut. Troligtvis är han uppfräschad till den här starten och han kommer med laddade batterier. Jag gissar att planen för hästen är att husera på V75 under vintern. Det här är ju en häst som inte har några som helst problem att tävla med skor och i hans klass är det inte så förfärligt vanligt. Tränare Hedberg brukar vara noggrann med sina hästar och jag kan inte tänka mig att Bålsta kommer ut om han inte är iordning. Motståndet tycker jag är lämpligt då det är hästar han brukar slå när han är i form. Oddset gladde, jag spelar 6 Bålsta Palema vinnare till 5,75 hos Racebet.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler