Ingvar Crazys blogg

Speltips: Favorit i repris

Aisha Simoni gjorde ett fullt godkänt lopp senast, men det lilla extra saknades och mot vinnaren var det inte mycket att göra.

Idag är det Solvalla som har hand om V65-spelet och det är bra klass på tävlingarna. Jag spelar lite av en favorithäst de senaste åren och det är Sir Q.C. Han har varit en följetong på V75 och V86 under lång tid och gjort det mycket bra. Han är snart uppe i guld och han kommer att duga även där. 

Idag tycker jag att det är rätt förutsättningar. Han slipper möta det allra värsta motståndet som han stött på i de senaste loppen. Nu är det ett skapligt gäng, men det finns frågetecken runt nästan alla motståndare. När det gäller Sir Q.C. brukar det vara en jämn och stabil leverans. Den här gången tror jag t.o.m. att han kan få ledningen och jag kan inte komma ihåg när han fick stryk från den positionen senast. Det är främst Michelangelo Ås från bricka två emot, men vill Örjan verkligen köra honom i ledningen? Jag tror inte det. Ställer Ohlsson en allvarlig fråga bör han få överta. Även om han inte får ledningen är hoppet inte ute. Han har gått bra från alla positioner. 

Ingen seger på ett tag, men det har varit fullt godkända prestationer i stentuffa gäng. Nu ser det som sagt ljummare ut, det är hemmaplan igen och Ohlsson i vagnen som jag tror han trivs bäst med. Racebets ger 2,85vinnare och så bra tror jag inte att vi får på toton i kväll. Kämpa!

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler