Ingvar Crazys blogg

Speltips: Spel på häst från formstall

Ingen lycka med liret på King On The Hill i torsdags. Hästen såg mycket bra ut före loppet och jag hade förhoppningar, men när attacken skulle sättas in blev det galopp. Han hade knappast missat att bli bland de tre i alla fall.

I kväll är det Jägersro som tar hand om V64-spelet. I stort sett inte ett lopp är fulltaligt och det gör också att klassen på loppen går ner rätt rejält, vilket i sin tur sätter sina spår på omsättningen. Det här måste ju de styrande snart göra nåt åt. 

Mitt spel blir 1 Prosperous i lopp 9 tillika V64 - avd 6. Den här hästen har varit med i den här spalten tidigare, men det var kanske ett år sedan. Jag vet att tränare Lindgren håller hästen högt i grund och botten, men det har inte riktigt velat lossna. Han är bara fyra år så det kan mycket väl vända inom kort. Senast blev det galopp när han skulle köras till och överta och det var nog segern som rök för upphämtningen var strålande till tredjeplatsen. Näst senast var det försök till derbyt och då blev han femma och gjorde en klart godkänd insats. Det var tredje loppet efter en period med idel galopper där hästen t.o.m. tvingades till ett nytt kval. Nu känns det som att Lindgren och co är på rätt spår igen och jag räknar med en stark höst. Han brukar möta betydligt tuffare gäng än kvällens och uppgiften ser passande ut. Och vilka odds sedan. 3,85 på plats och 14 ggr som vibbare hos Unibet. Ladda och avfyra!

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler