Ingvar Crazys blogg

Speltips: Pasi plockar ut en ny vinnare

Jag fick aldrig chansen på Montore i fredags. När spurten skulle sättas in kom galoppen tyvärr. Hade troligtvis blivit svårt även utan galoppen, men det vet man ju aldrig.

Bättre att få syn på spelen och det hoppas jag att jag får i kväll. Det är Mantorp som tar hand om V64-omgången och det är roliga tävlingar som väntar. Mitt spel är 4 Alone, lopp 8 tillika V64-avd 5. Det är ett treåringslopp och hästarna finslipar som bäst inför kommande kriterieuttagningar. Alone visade att formen är kraftigt på gång senast. Klev fram i dödens varvet kvar och höll farten berömvärt och slutade tvåa  i loppet. Idag har han fått bricka fyra och även om han är snabb ut tror jag inte att det blir någon laddning mot front. Jag hoppas att Pasi söker sig ner i banan och hamnar i andra - tredje utvändigt nånting. Får han inte gå alltför tidigt tror jag på toppchans till segern. Pasi Aikio vann ju derbyt igår och det är ett riktigt formstall just nu. Jag spelar vinnare till 2,70 hos Racebets.

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler