Ingvar Crazys blogg

Speltips: Dagens uppgift blev helt perfekt

Det var inte långt ifrån storslam på Corroded i tisdags. Blev slagen på ritzen till 10 ggr och det sved ordentligt. Ett platsspel räddade hem tröstpengen, men oj vad nära en mycket snygg vinnare.

Idag trummar V75-cirkusen vidare och det är Bjerke som tar hand omgången. Inte bara vi spelare blir lite trötta på V75, även tränarna har tappat sugen på att anmäla. Det är ytterst få svenskekipage som åkt över gränsen för att testa. Ett av få är dagens spel och det är 5 Xanthis Amazing, lopp 8 tillika V75 - avd 6. En bra dubbelidé! En stolopp och jag gissar att tränare Peter Strömberg har haft det här loppet i siktet ganska länge. Hon står bra inne på pengarna och möter som sagt bara ston och det är en stor fördel.

Senast var hon inte bra, men det fanns förklaringar enligt tränaren. Desto bättre var hon näst senast i ett V75-lopp på Årjäng där hon slutade tvåa. Gör hon om den insatsen idag räcker hon väldigt långt. Hon är ingen raket från start, men läget blev bra och hon borde hamna bra till. Jag tycker att tränaren har hittat en perfekt uppgift och han har visat att han kan ställa iordning tidigare och jag tror att han siktat på det här loppet under lång tid. Elitloppshelgen vann hon på 12,3 på den här distansen och det ser jag ingen av dagens motståndare vara kapabel till. Vinnarspel hos Unibet till 6,50. Tackar!

Ingvar Crazys blogg

Ingvar Crazy

Fastnade i travet som ung tidigt på 80-talet. Har sedan åkt många varv runt jordklotet till olika travtävlingar. Upplevelsen på plats är allra bäst. Har varit på Elitloppet 29 av de 30 senaste åren. Han har breddat intresset och är nu förutom inbiten spelare även uppfödare och amatörtränare. Ett stort nätverk inom travet runt hela Sverige brukar ge en och annan vinnare.

Sveriges bästa

Kända profiler